Spring til indhold

Erhvervslejemål i Odense – find de bedste spots

Odense er Danmarks tredjestørste by, og samtidig den mest centralt beliggende af de større byer. Med sin placering tæt på den fynske motorvej, som mod øst fører direkte til København og mod vest forbinder Fyn med Jylland – og dermed resten af det europæiske kontinent – udgør Odense et decideret hot spot for virksomhedsejere, som ønsker at drive forretning midt i begivenhedernes centrum.

Odense er især kendt som værende hjemby for kunstnere så som den kendte og elskede forfatter H.C. Andersen og komponisten Carl Nielsen. I byens historiske midte kan du blandt andet gå på opdagelse i idylliske brostensbelagte gader og se de smukke, gamle huse, som har dannet rammen om livet i fordums tid.

Samtidig kan Odense prale af såvel et rigt iværksættermiljø som masser af etablerede virksomheder. Når du lejer erhvervslokaler i Odense kommer du i selskab med firmaer så som Alumeco Holding, Harald Nyborg, Orifarm og Stadil-ejede Thornico. 

I det følgende kan du læse mere om de vigtigste placeringer for erhvervsvirksomheder, der ønsker at slå sig ned i den centrale danske storby.

  1. 1. Odense C – her går du ikke glip af noget

Hvis du virkelig ønsker at være med der hvor det sker, bør du kigge efter et erhvervslejemål i den centrale del af byen. Dette område tæller såvel den historiske bydel som gågade kvarteret, Skibhuskvarteret og det hippe Latinerkvarter, der er centreret omkring Brandts Klædefabrik. Her kommer du til at residere tæt på det pulserende byliv med alt hvad dette indebærer af spændende butikker samt masser af lækre spisesteder. 

Gågaden er et oplagt sted for dig, som ønsker at åbne en café, eller leder efter de helt rigtige butikslokaler i Odense. Og som freelancer er det intet problem at leje sig ind i et af den mange kontorfællesskaber, der findes i Odense C.

  1. 2. Odense Havn – innovativ arkitektur og masser af muligheder

Odense var i mange år i besiddelse af en af Danmarks største industrihavne. Den dag i dag ser havnefronten noget anderledes ud end for blot tyve år siden. Med erhvervslokaler i en af de mange nybyggede ejendomme på havnen er du sikret en prominent adresse såvel som en smuk udsigt – og selvfølgelig direkte adgang til det spændende område.

  1. 3. City Campus – en ung bydel i rivende udvikling

Hvis du virkelig vil være med på noderne, lægger du billet ind på et erhvervslejemål i Odense City Campus. Denne bydel er under opførelse, og kommer til at udgøre bindeleddet mellem den historiske bymidte og så Odense Havn. Det tegner lovende for den nye bydel, som allerede nu oplever stor efterspørgsel på såvel boliger som erhvervsejendomme – så du skal være hurtigt ude, hvis du ønsker at bo i hvad der sagtens kunne gå hen og blive det mest trendy hot spot i Odense!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *